Digi Sat doo je kompanija koja Vam jednom posetom otvara svet informacija, edukacije i razonode, povezujući različite civilizacije i kulture širom sveta, uz pristupačne cene za svaki dom.

Digi Sat kompanija posluje u oblasti telekomunikacija. Preko svog brand-a DIGI TV, pruža usluge reemitovanja paketa televizijskih i radio kanala u jedinstvenom kvalitetu na našem području.

Moderna digitalna tehnologija, najbolji kvalitet zvuka i slike, jednostavnost u instalaciji; dostupnost u svim pristupačnim i nepristupačnim mestima u Srbiji, kako urbanim tako i ruralnim, su samo neke od snaga koje pokrecu ovaj brand.

Ponuda ovog brand-a jedinstvena je u Srbiji i po tome što sadrži pakete televizijskih kanala za nacionalne manjine.

Zbog svega navedenog, DIGI TV postaje neophodan prijatelj u svakom domu, i zato je DIGI SVUDA…

Kompanija svoje ciljeve usmerava na razvoj svojih usluga kako u tehničkom pogledu tako i u pogledu kvaliteta i raznovrsnosti ponude. Konstantnim ulaganjem u zaposlene, u njihov profesionalni i lični razvoj Digi Sat uspeva da svežim i iskusnim idejama ide u korak sa uslovima na tržištu. Za malo više od dve godine poslovanja, kompanija je izrasla u srednje preduzeće sa zavidnim obimom finansijskih ulaganja i konstantnom povećanjem broja zaposlenih.


01:47