Digi Sat doo je kompanija koja Vam jednom posetom otvara svet informacija, edukacije i razonode, povezujući različite civilizacije i kulture širom sveta, uz pristupačne cene za svaki dom.

Digi Sat kompanija posluje u oblasti telekomunikacija. Preko svog brand-a DIGI TV, pruža usluge reemitovanja paketa televizijskih i radio kanala u jedinstvenom kvalitetu na našem području.

Moderna digitalna tehnologija, najbolji kvalitet zvuka i slike, jednostavnost u instalaciji; dostupnost u svim pristupačnim i nepristupačnim mestima u Srbiji, kako urbanim tako i ruralnim, su samo neke od snaga koje pokrecu ovaj brand.

Ponuda ovog brand-a jedinstvena je u Srbiji i po tome što sadrži pakete televizijskih kanala za nacionalne manjine.

Zbog svega navedenog, DIGI TV postaje neophodan prijatelj u svakom domu, i zato je DIGI SVUDA…

Kompanija svoje ciljeve usmerava na razvoj svojih usluga kako u tehničkom pogledu tako i u pogledu kvaliteta i raznovrsnosti ponude. Konstantnim ulaganjem u zaposlene, u njihov profesionalni i lični razvoj Digi Sat uspeva da svežim i iskusnim idejama ide u korak sa uslovima na tržištu. Za malo više od dve godine poslovanja, kompanija je izrasla u srednje preduzeće sa zavidnim obimom finansijskih ulaganja i konstantnom povećanjem broja zaposlenih.

Digi Sat nalazi se u sistemu RCS&RDS kompanije iz Rumunije, koja je jedan od lidera u oblasti telekomunikacija u istočnoj Evropi. To je trenutno jedna od najvećih DTH platformi u Evropi, sa 157 svetskih kanala u svojoj ponudi. Preko 7 miliona korisnika koriste usluge ove kompanije u 6 zemalja istočne i srednje Evrope (Rumunija, Mađarska, Češka, Slovačka, Hrvatska i Srbija).


11:18